top of page

Hauskaa tekemistä koko lomaksi!

 

 

 

 

Golf Mae Phim'n lähistöllä

24.7.2015

Mae Phimistä noin tunnin matkan päässä lukuisia golfkenttiä. Thaimaa on golfarin paratiisi: kentät ovat tasokkaita, maisemat eksoottisia ja monet radat jopa mestaruustasoa. Myös clubit palveluineen ovat ylellisiä. Eikä sovi unohtaa, että hinnat ovat edullisia ja palvelu hyvää.

Kaiken tasoiset golfarit voivat pelata täällä. Mae Phimstä voi ottaa oman taksikyydin tai korkeasesongin aikaan pyrkiä mukaan vakituiseen paikalliseen golf-porukkaan, missä voimme avustaa.

Shoppailu uutuutta hohtavassa ostoskeskuksessa

24.7.2015

Toukokuussa 2015 Rayongissa avattiin uusi Central-ketjun ostoskeskus. Taloltamme on sinne vain 45 min matka taksilla ja lavataksillakin sinne pääsee Rayongin keskustan kautta. Ostoskeskus on Bangkokin parhaiden tasoa ja siellä voi sekä tehdä laadukkaita löytöjä että herkutella ruokakorttelin ja lukuisten kansainvälisten ravintoloiden tarjonnalla. Päivä Central Plaza’ssa on takuuvarma menestys.

Nauti meren herkuista oman kylän ravintoloissa

24.7.2015

Lähin ravintola, josta saa meren herkkuja on aivan alueemme portin vieressä. Parin kilometrin päässä kylällä koko rannan vierus on täynnä kalaravintoloita. Älä anna vaatimattoman ulkonäön pelottaa! Vaatimattomastakin kojusta saa ensiluokkaista meriruokaa – thai style. Jos taas haluat herkutella ateriasi länsimaiseen tyyliin sekin onnistuu mm. Tequila Sunrise –ravintolassa. Jokaiselle jotain!

Päiväretkelle Koh Sametille

28.7.2015

Jos huvittaa hiukan retkeillä ja lähteä merelle tuulettumaan, kiva vaihtoehto on Koh Samet, jonne pääsee helposti päiväretkelle omatoimiperiaattella tai sitten voi retkeä varten tilata oman venekyydin. Koh Samet on kuuluisa puuterirannoistaan ja on erityiseti Thaimaalaisten viikonloppumatkailijoiden suosiossa. Suositeltava kohde!

Please reload

bottom of page