top of page

KHARMA 15 SEABREEZE, MAE PHIM

Vuokraa ihana talo Thaimaasta!

 

Talo on kaksikerroksinen, 110m2 + isot terassit ala- ja yläkerrassa. Alakerta on avointa tilaa: keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat + wc. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joissa kaksi parisänkyä, kaksi erillissänkyä ja kerrossänky kahdelle sekä kylpyhuone suihkulla. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat vuokraan.

 

Terassipatiolla on runsaasti tilaa nauttia päivästä ja viettää hauskoja hetkiä! Pihalla on oma uima-allas, varjoisa terassi ruokailu- ja istuskeluryhmineen. Varastosta löytyy lisäksi pallohiiligrilli, jossa pääsee grillaamaan läheisen kalatorin herkkuja.

Talo on täydellisesti varusteltu

 

Talossa on IPTV-järjestelmällä varustettu TV, josta näkyy kansainvälisiä kanavia. Äly TV:n kautta voi katsella Netflixiä. Täydellisen viihtyvyyden varmistaa nopea valokuitu-internet-yhteys ja langaton verkko.

 

Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappipakastin, kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, astianpesukone, mikro-grilli yhdistelmä, liesi ja luonnollisesti täydellinen astiasto kahdeksalle

 

Varustukseen kuuluu myös ilmastointi kaikissa huoneissa, tallelokero ja pesukone 

Piha ja terassit 

Kharma 15 - talon puutarhaa reunustavat lukaisat palmut, joka luo suojaa katseilta, mutta ei ole liian tiheä estääkseen pientä tuulen virettä.  Talon helmi on oma uima-allas, jossa vilvoittelevat ja viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

 

Talon terassilla on kulmasohva ja ruokailuryhmä kuudelle. Grillaajalle löytyy pallohiiligrilli talon varastosta.

 

Yläkerran parvekkeella on istuinryhmä rentoutumiseen. Sekä terassia että parveketta viilentää kattotuuletin.

Varustus terasseilla ja pihalla

Alakerrassa on ruokailuryhmä kuudella tuolilla ja kulmasohva pöydällä, lisäksi parvekkeelta voi tarvittaessa tuoda tuoleja ryhmien lisäksi. Kattotuuletin. Auringonottoalueella on kaksi aurinkolavitsaa sekä varastossa neljä kokoontaitettavaa aurinkopetiä. Uima-altaan koko on noin 5 x 3 m ja altaan lähettyvillä on ulkosuihku. 

Alakerta

Talon alakerta on avointa ja yhtenäistä tilaa josta on kaksi uloskäyntiä ja portaat yläkertaan.

 

Alakerrassa on olohuone, keittiö ja ruokailutila, niin että kaikki talon asukkaat voivat kokoontua sinne viihtymään yhdessä. 

 

Keittiö on täydellisesti varusteltu aterioiden valmistukseen ja ruokailuun.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan varustus.

Seurustelutiloissa on kulmasohva ja hyllykkö, johon saa näppärästi säilytettyä erillaisia tarvikkeita ja kasseja. Älytelevisiossa voi katsella esim. Netflixiä ja IPTV-järjestelmässä näkyy kansainvälisiä kanavia. Keittiössä on täydelliset astiat, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, keraaminen liesi, mikro-grilliyhdistelmä, jääkaappipakastin, leivänpaahdin. Ruokailuryhmä kuudelle.

Yläkerta ja makuuhuoneet

Talon makuuhuoneet sijaitsevat mukavasti yläkerrassa. Mikäli osa asukkaista haluaa vetäytyä aikaisemmin rauhoittumaan, voi alakerrassa vielä jatkaa illan viettoa häiritsemättä.

Vaikkakin päiväsaikaan mielellään käyttää ulkosuihkua pikaiseen huuhteluun, mutta parempaan pesuun toimii kylpyhuoneen suihku. 

 

Parvekkeelle on käynti kahdesta makuuhuoneesta, jossa on mukava nauttia kuumasta päivästä varjossa tai katsella auringon laskua.

Neljä makuuhuonetta

Talon kahdessa makuuhuoneessa neljästä on parisängyt, yhdessä erillissängyt ja kerrossänky kahdelle. Parvekkeelle on pääsy kahdesta makuuhuoneesta.

bottom of page