Luotettava yhteistyökumppanimme palveluksessasi

 

Thaimaankotiin on helppo tulla ja siellä on vaivatonta asustaa, sillä yhteistyökumppaniltamme Quality Voyage'lta saat kuljetuspalvelut, retket, siivouspalvelut ja vuokraat ajoneuvot. He huolehtivat myös avainpalvelustamme ja auttavat pulmatilanteissa.

 

Voit varata palveluita meiltä suomeksi tai suoraan palveluntarjoajalta englanniksi:

 

Yhteydenotto:

http://qualityvoyage.com/

Takky ja Nuch66 (0) 83 587 795966 (0) 85 100 8100 E-mail : qualityvoyage@yahoo.com

 

Yleensä Thaimaankotiin saavutaan Bangkokista, Shuvarnabhumin lentokentältä. Voimme järjestää taksin vastaan lentokentälle, mutta haluttaessa taksi noutaa ja vie myös muihin kohteisiin.

 

Taksikuljetusten hinnat yleisimpiin kohteisiin löydät täältä.

Päivämatkan säteellä on runsaasti nähtävää: luontoa, eläimiä, temppeleitä, puutarhoja, saaria, vesielämää ja tietysti Pattaya ostosmahdollisuuksineen. Valikoimasta löytyy mononenmoista retkeä ja jos sopivaa ei löydy, se voidaan räätälöidä haluamallasi tavalla.

Taksi
Retket
Siivouspalvelut
Ajoneuvon vuokraus

Talon vuokraan kuuluu loppusiivous, mutta jos viivyt pidempään ja haluat apua siivoukseen lomasi aikana saat siivouspalvelut vaivattomasti.

Sivuvaunullinen mopo on suosittu ajopeli kylällä, sillä siinä matkustaa koko perhe. Sellaisen, kuten muutkin ajoneuvot saa vuokrattua yhteistyökumppaniltamme. Talon vuokraan kuuluu kaksi polkupyörää.

 

On hyvä muistaa, että moottoriajoneuvon ajamiseen vaaditaan lain mukaan kansainvälinen ajokortti, joskaan sitä ei ajoneuvoa vuokrattaessa yleensä kysellä, poliisi sen sijaan saattaa kysyä. Siitä selviää pienillä sakoilla. 

 

Ja Thaimaassahan on vasemmanpuoleinen liikenne.

Soita

+358 40 777 4316

email

​umitax@gmail.com

©2015 by Umi