top of page

Vuokraa ihana talo Thaimaasta!

 

Talo on kaksikerroksinen, 110m2 + isot terassit ala- ja yläkerrassa. Alakerta on avointa tilaa: keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat + wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta parisängyin, yksi kerrossängyllä sekä kylpyhuone suihkulla. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat vuokraan.

 

Terassipatiolla on runsaasti tilaa nauttia päivästä ja viettää hauskoja hetkiä! Pihalla on oma uima-allas, varjoisa terassi istuskeluryhminen ja puuhiiligrilli, jonka ympärille voi illan tullen kokoontua grillaamaan läheisen kalatorin herkkuja.

Talo on täydellisesti varusteltu

 

Talossa on TV, tietokone ja AppleTV, jotka mahdollistavat netti-tv:n katselun TV:n kautta sekä DVD-soitin. Täydellisen viihtyvyyden varmistaa nopea valokuitu-internet-yhteys ja langaton verkko.

 

Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappipakastin, kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, astianpesukone, mikro, liesi ja uuni sekä luonnollisesti täydellinen astiasto kahdeksalle

 

Varustukseen kuuluu myös ilmastointi kaikissa huoneissa, tallelokero ja pesukone.

Piha ja terassit 

Kharma 14 - talossa on suuri puutarha ja sen kukkiva vihreys suojaa terassin ohikulkijoiden katseilta. Talon helmi on oma uima-allas, jossa vilvoittelevat ja viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

 

Talossa on kaksi terassia, joista alakerran terassilla on seurusteluryhmä nojatuoleinen ja hiiligrilli, yläkerran terassilla on kaksi aurinkolaveria ja se on varjoisa paikka lukemiseen ja loikoiluun. Molempia terasseja viilentää kattotuuletin.

Varustus terasseilla ja pihalla

Alakerrassa on seurusteluryhmä neljällä nojatuolilla ja sohvapöydällä, lisäksi neljä puista tuolia ja kattotuuletin. Auringonottoalueella on kaksi aurinkolavitsaa ja auringonvarjo. Uima-altaan koko on 5 x 3 m, usein talolla on uimaleluja joita vieraamme jättävät. Ulkosuihku. Puuhiiligrilli, jonne on suora käynti keittiöstä.

Alakerta

Talon alakerta on avointa ja yhtenäistä tilaa josta on kaksi uloskäyntiä ja portaat yläkertaan.

 

Alakerrassa on olohuone, keittiö ja ruokailutila, niin että kaikki talon asukkaat voivat kokoontua sinne viihtymään yhdessä. 

 

Keittiö on täydellisesti varusteltu aterioiden valmistukseen ja ruokailuun.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan varustus.

Seurustelutiloissa on divaanisohva, nojatuoli rahilla ja 55¨ kaareva älytelevisio + AppleTV ja Chromecast. Keittiössä on täydelliset astiat, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, uuni, keraaminen liesi, jääkaappipakastin, leivänpaahdin ja mikro. Ruokailutilassa on pötäryhmä jossa on tuolit kuudelle.

Yläkerta ja makuuhuoneet

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja kylpyhuone suihkulla. Päiväsaikaan riittää raikastautumiseen usein ulkosuihku.

Alakerran touhut eivät kuulu yläkertaan, siellä voi nukkua pitkätkin unet vaikka muut touhuavat alakerrassa. 

 

Yläkerran terassi on kiva, vilpoisempi vetäytymispaikka rauhaa kaipaavalle.

Yläkerran varustus

Kahdessa makuuhuoneessa on king size - vuoteet, yhdessä queen size - vuode ja lisäksi yhdessä kerrossängyt. Isoissa huoneissa on kaksi tilavaa vaatekaappia ja lipasto vuodevaatteille sekä pyyhkeille, jotka luonnollisesti ovat käytössä talon puolesta. Kylpyhuone suihkuineen ja hiustenkuivaajineen sijaitsee yläkerrassa, pihalla on ulkosuihku.

bottom of page