top of page

Lomakotimme sijaitsee Rayongin maakunnassa, Siaminlahden rannalla idyllisessä Mae Phimin kylässä. Vuokraa talomme Thaimaasta, alueelta, jossa ei ole suuria hotelleja ja jossa voi kokea paikallisen Thaimaan. Parasta antia on 7 km pitkä hiekkaranta, jonne alueeltamme on parisataa metriä ja tietysti meren herkut!

 

Bangkokin kentältä ajomatka vie reilut pari tuntia, etäisyyttä on 180 km. Bangkokin kaupungista matkaa on noin 215 km. Lähin suuri kaupunki Rayong on 44 km päässä ja läheisiä pikkukaupunkeja ovat Ban Phe lännessä ja Klaeng idässä, molempiin on matkaa noin 20km. Ban Phe'sta pääsee veneillä tai pienillä laivoilla suositulle lomasaarelle Koh Samet'lle.

 

 

Mae Phim on myos thaimaalaisten päivärantakohde ihanien rantojensa vuokse ja länsimaalaisten talvikohde, jossa on omistusasuntoja, taloja ja kohdoja. Tällainen lomakoti on siis meidänkin Thaimaankotimme, jossa viihdymme talvisin ja kesäisin. 

Mae Phim on loistava vaihtoehto Etelä-Thaimaalle, jonne Bankokista joutuu ottamaan jatkolennon tai Pattayan vilinälle. Kyläämme on lyhyt matka Bangkokin lentokentältä, mutta täältä pääsee nopeasti piipahtamaan myös muihin kohteisiin kuten Pattayalle, Koh Sametille ja Koh Changille, jos vaihtelua kaipaa.

Keskisademäärä ja -lämpötila Siaminlahden puolella Thaimaata kuukausittain

Palvelutaso on kylässämme hyvä, taksi hakee kentältä, ravintoloita on joka makuun ja siivouspalvelut ovat saatavilla niitä haluaville. Samoin kulkuneuvoja on vuokrattavana.

 

Erityisesti pitää vielä mainita suhteellisen pieni sademäärä verrattuna muuhun Thaimaahan.

 

Vuokraa talo Thaimaasta, tervetuloa meille!

bottom of page