top of page

VIETÄ LOMASI THAIMAANKODISSA

VUOKRAA TALO THAIMAASTA
SUORAAN OMISTAJALTA

Thaimaan loma-asuntomme sijaitsevat vain 180 km Bangkokista, Rayongin maakunnassa, Siaminlahden rannalla idyllisessä Mae Phimin kylässä. Alueella ei ole suuria hotelleja ja siellä voi kokea paikallisen Thaimaan. Parasta antia on 7 km pitkä hiekkaranta, jonne alueeltamme on parisataa metriä.

 

Loma-asunnoille on helppo tulla yhteistyökumppanimme taksikyydillä ja perillä voit nauttia omasta rauhasta mutta halutessasi myös täydellisistä palveluista. Suomalainen omistaja hoitaa halutessasi palveluiden varaukset.

 

Taloissa on neljä makuuhuonetta, siinä viettää lomaansa isompikin ryhmä tai perhekunta aina kahdeksaan henkilöön asti! Kun vuokraat molemmat talot, tilaa on jopa kuudelletoista asukkaalle! 

Vuokraa talo Thaimaasta perheellesi tai ystäväporukalle ja saatte uudenlaisen, ainutlaatuisen lomaelämyksen.

Thaimaankoti toivottaa teidät tervetulleiksi!

IMG_1195_edited.jpg

MODERNIT JA VIIHTYISÄT TALOT

Loma-asuntomme ovat tyyliltään moderneja, kaksikerroksisia omakotitaloja, joissa on uima-allas ja pihasuihku, terassi ja parveke. Vehreät pihat on maisemoitu palmuilla, viherkasveilla ja kukilla ja niillä on tropiikin fiilis linnunlauluineen.

IMG_2311.jpg

VUOKRAUS JA HINNAT

Loma-asunnon vuokraus on mukava tapa viettää yhteistä aikaa perheen ja ystävien kesken ulkomailla. Moni arvostaa riippumattomuutta hotellien juomien, ruokien ja palvelujen hinnoista ja myös mahtavia ravintoloita on kivenheiton päässä ja palveluja tarjolla. 

Screenshot 2020-01-27 at 11.56.57.png

SEABREEZE - ASUINALUE

Asuinalueen uima-allas on käytössänne lomanne ajan ja uima-allasravintola palvelee korkea sesongin aikaan tarjoillen myös aamiasta. Seabreeze residenssin uima-allas remontoitiin kesällä 2018 ja samalla se siirtyi uudenlaiseen kloorittomaan puhdistusmenetelmään, joka on iho- ja ympäristöystävällinen.

bottom of page